Technische informatie

Op de MyAnimo omgeving zijn er verschillende manieren om aan technische informatie te komen. Je kunt het zoekvenster gebruiken, of je gaat naar de link productinformatie en zoekt daar je apparaat. Daarnaast kun je de SwipeGuide gebruiksaanwijzingen of SwipeGuide instructies gebruiken om de gegevens van je Animo koffiemachine te vinden.

SwipeGuide gebruiksaanwijzingen

SwipeGuide reparatie- onderhouds- en modificatie instructies

De SwipeGuide instructies zijn ideaal voor gebruik als instructiemateriaal en voor hulp onderweg en ze kunnen eenvoudig als webapp op je smartphone / tablet worden geïnstalleerd.