Animo aanbestedingen

Scroll

Een passende koffieoplossing voor elke aanbesteding!

Koffiemachines met veel keuzemogelijkheden

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor een aanbesteding? Animo wil vraag en aanbod nader tot elkaar brengen en de betrokken partijen voorzien van meer marktconforme informatie.

Animo is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke koffiemachines voor elke professionele locatie. Koffiemachines met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Dit doen we al sinds 1950.

Waarom aanbestedingen

Een aanbesteding gebeurt op uitnodiging, onderhands of openbare inschrijving.

In Nederland zijn het Rijk, de Provincie en de gemeente volgens de aanbestedingswet 2012 verplicht om aan te besteden als de opdrachtwaarde boven een bepaalde drempel komt. De gedachte hierachter is dat er gelijke kansen zijn voor de inschrijvende partijen. Ook ondernemingen van kleinere omvang krijgen hierdoor een betere kans! Op deze manier wint de partij die de beste prijs- /kwaliteitverhouding biedt de opdracht.

En laat nu juist die verhouding één van onze sterke punten zijn!

‘’Want goede koffie is een kwestie van een goede machine. En een goede machine is een kwestie van ervaring, kennis en toewijding.’’

Of je nu bezigt bent met een Onderhandse, Nationale of Europese aanbesteding of een steeds meer voorkomende private Tender, Animo wil je graag voorzien van advies voor dit traject.

We ondersteunen graag inschrijvende partijen met het beschikbaar stellen van informatie over Animo en haar mogelijkheden. Ook geven we graag advies aan aanbestedende diensten en inkoopbureaus, die bezig met het uitschrijven van een aanbesteding, over de mogelijkheden van Animo en onze koffiemachines. Niet voor niets zijn wij al meer dan 70 jaar de expert op het gebied van koffie zetten.

Animo optimalisatie

Daarnaast is Animo voortdurend bezig om haar producten te optimaliseren, zodat onze machine zo goed mogelijk aansluiten bij de scope van de opdracht. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • De basis van onze machines uit roestvast staal bestaat, een materiaal dat 100% recyclebaar is.
  • We onze machines kunnen voorzien van bekerdetectie omdat dit vaak gevraagd wordt in aanbestedingen?
  • We zuinig zijn met energie; Animo koffiemachines hebben een A+ energielabel.
  • Onze machines geschikt zijn voor telemetrie.
  • Wij je kunnen voorzien van verschillende teksten die gebruikt kunnen worden in de aanvraag, denk hierbij aan MVO ed.

Ben je op zoek naar meer informatie over onze koffiemachines of over Animo met betrekking tot aanbesteden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Neem bij vragen contact op met ons via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op en helpen je graag verder.

Contactformulier