Professionele koffiezetapparaten voor elke locatie

Koffiezetapparaten voor verse filterkoffie

Koffiezetapparaten met glazen kan

Met de koffiezetapparaten uit de M-line kun je eenvoudig en snel rechtstreeks in een glazen kan verse filterkoffie zetten.

Koffiezetapparaten met thermoskan

De MT-line van Animo is een complete serie thermoskanapparatuur, op basis van een veelgeprezen eigentijds design.

Excelso koffiezetapparaten

Professionele roestvrij stalen koffiezetapparaten voor het eenvoudig en snel zetten van verse filterkoffie in een glazen kan of thermoskan.

Bekijk brochure

Wil je meer weten over onze koffiezetapparaten voor verse filterkoffie, bekijk dan online onze brochure of download hem naar je computer.

Koffie voor alle branches

De koffiebehoefte kan per bedrijf en branche erg verschillen. Bij sommige bedrijven willen ze niet alleen de werknemers maar ook bezoekende klanten van een vers kopje koffie laten genieten. Voor vele branches is de kwaliteit het eerste selectiecriteria, terwijl het bij andere bedrijven belangrijk is om snel een grote hoeveelheden koffie te kunnen zetten. Daarom biedt Animo verschillende koffiemachines aan die de uiteenlopende behoeftes van alle branches kunnen verwezenlijken. Variërend van kantoren, hotels, supermarkten, kantines en ziekenhuizen tot onderwijsinstellingen, autoservicecenters en theaters… en nog veel meer.