Een koffiemachine leasen voor je bedrijf

Scroll

Een Animo koffiemachine leasen? Dat kan

Ben je opzoek naar een koffiemachine voor jouw bedrijf? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze aan te schaffen. Je kunt een koffiemachine kopen, maar voor sommige bedrijven is het aantrekkelijker om een koffiemachine te leasen.

Er zijn verschillende leaseconstructies. De meest voorkomende zijn operational- en financial lease. Het grootste verschil is dat bij operational lease de leasemaatschappij eigenaar is van de koffiemachine en bij financial lease je zelf economisch eigenaar wordt van de koffiemachine waarbij deze op jouw eigen balans staat.

  • Leasemogelijkheden op maat via uw Animo dealer
  • Geen investeringskosten voor aanschaf koffiemachines
  • Betaal een vast bedrag per maand
  • Vaak inclusief onderhoud en reparaties (operational lease)
  • Proefplaatsing mogelijk

Hoe kan ik een koffiemachine leasen?

Wij werken met een sterk Animo dealernetwerk door het hele land. Via dit dealernetwerk kunnen wij indien gewenst een totaalconcept aanbieden, van ingrediënten en service, tot het kopen of leasen van onze koffiemachines.

Er zijn mogelijkheden dat een gecertificeerde Animo dealer optreed als ‘leasepartij’ of dat een leasemaatschappij hierin bemiddeld.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het leasen van onze koffiemachines? Laat je gegevens achter en één van onze dealers bij jou in de buurt neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Operational versus financial lease

Het belangrijkste verschil is dat je bij operational lease geen eigenaar bent van de koffiemachine en bij financial lease wel.

Omdat je bij operational lease geen eigenaar bent van de koffiemachine heb je geen recht op investeringsaftrek. Daarnaast staat de koffiemachine ook niet op de balans. Bij financial lease ben je wel eigenaar van de koffiemachine en kun je de BTW aftrekken. Je hebt recht op investeringsaftrek en de koffiemachine staat ook op jouw balans

Financial lease is eigenlijk een vorm van huurkoop. Je koopt eigenlijk de koffiemachine en een leasemaatschappij zorgt voor de financiering. Gedurende de periode wordt de koffiemachine in gelijke termijnen afgelost. De leasemaatschappij is tijdens de duur van het contract juridisch eigenaar en de gebruiker economisch eigenaar. Aan het einde van de looptijd, wanneer alle termijnen zijn voldaan, wordt de gebruiker volledig eigenaar van de koffiemachine.

Bij operational lease zijn er na de leaseperiode twee opties:

  • De koffiemachine gaat terug naar de leasemaatschappij of Animo dealer
  • Je wordt zelf eigenaar van de koffiemachine door de koffiemachine over te nemen voor een bepaald bedrag

 

Populaire koffiemachines voor leasing

OptiMe

Geniet van een versgemalen krachtige espresso, een heerlijke lungo of een cappuccino met verse melk. De OptiMe combineert smaak en uiterlijk in een uniek persoonlijk design.

OptiBean X

Een sterke espresso, de perfecte cappuccino, een heerlijke lungo – wat je ook drinkt, de ware smaak zit in de kleinste details. Dat is precies wat de OptiBean X biedt.

OptiVend

Ervaar de kracht van de OptiVend. In enkele seconden genieten van instant koffie, perfect van smaak en temperatuur. Op elk moment van de dag.

OptiFresh

Vertrouwd lekkere filterkoffie (fresh brew) en vele varianten. Heb je liever de smaak van versgemalen koffiebonen? De OptiFresh is er ook met koffiemolen, deze maalt de bonen en zet razendsnel heerlijke filterkoffie.