Horeca

Scroll

Uitstekende koffiemachines voor hoogwaardige service

In de horeca staat gastvrijheid voorop, bij Animo weten we dat goede koffie daarbij hoort

Veel koffie en thee in één keer tijdens het ontbijtbuffet in je hotel, een cappuccino na het diner in je restaurant of een snelle espresso in je café – de koffie voor je gasten moet altijd juist van smaak en perfect op temperatuur zijn. Daarom maken wij koffiezetapparaten en koffiemachines die ervoor zorgen dat jij je gasten de beste koffie kunt serveren.

Populaire koffiemachines voor in de horeca

OptiMe

Geniet van een versgemalen krachtige espresso, een heerlijke lungo of een cappuccino met verse melk. De OptiMe combineert smaak en uiterlijk in een uniek persoonlijk design.

OptiBean X

Een sterke espresso, de perfecte cappuccino, een heerlijke lungo – wat je ook drinkt, de ware smaak zit in de kleinste details. Dat is precies wat de OptiBean X biedt.

OptiBean

Ontdek de ultieme koffiebeleving met deze stijlvolle en betrouwbare machine. Geniet van krachtige espresso, perfecte cappuccino en heerlijke koffie. Een alleskunner voor de ultieme smaakervaring.

OptiFresh

Vertrouwd lekkere filterkoffie (fresh brew) en vele varianten. Heb je liever de smaak van versgemalen koffiebonen? De OptiFresh is er ook met koffiemolen, deze maalt de bonen en zet razendsnel heerlijke filterkoffie.

Wij helpen je graag verder

Omdat we altijd dichtbij willen zijn, werken we samen met hoogwaardige dealers door het hele land. Via ons dealernetwerk kunnen wij indien gewenst een totaalconcept aanbieden, van ingrediënten en service, tot het kopen, huren of leasen van onze koffiemachines. Twijfel je over welk koffiezetapparaat te bestellen? Of ben je op zoek naar een koffiemachine voor kantoor, maar weet je niet zeker of je voor instant koffie, filterkoffie of juist voor verse bonen moet kiezen? Of wil je simpelweg weten hoe wij het onderhoud aan onze machines regelen?

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.