Onderwijs

Scroll

Bij Animo weten we hoe belangrijk koffie in het onderwijs is

Koffiemachines voor iedereen in het onderwijs

Op de basisschool geniet je in de lerarenkamer van verse filterkoffie. In het middelbaar- en hoger onderwijs neem je liever een sterke espresso mee naar het klaslokaal. Waar je ook lesgeeft, koffie geeft je nieuwe energie. En dat geldt ook voor de leerlingen in de aula. Om welke soort school het ook gaat, de drukte van een open dag of ouderavond kennen we allemaal; dan is er héél veel koffie en thee nodig. Want naast de docenten, wil je ook aan bezoekers en (toekomstige) leerlingen een heerlijk kopje koffie serveren. Juist van smaak en perfect op temperatuur. Bij Animo weten we hoe belangrijk koffie is in het onderwijs. Daarom hebben we koffiezetapparaten en koffiemachines voor elke school en elke opleiding.

Populaire koffiemachines voor het onderwijs

OptiMe

Geniet van een versgemalen krachtige espresso, een heerlijke lungo of een cappuccino met verse melk. De OptiMe combineert smaak en uiterlijk in een uniek persoonlijk design.

OptiBean

Ontdek de ultieme koffiebeleving met deze stijlvolle en betrouwbare machine. Geniet van krachtige espresso, perfecte cappuccino en heerlijke koffie. Een alleskunner voor de ultieme smaakervaring.

OptiVend

Ervaar de kracht van de OptiVend. In enkele seconden genieten van instant koffie, perfect van smaak en temperatuur. Op elk moment van de dag.

ComBi-line

Met de ComBi-line koffiezetapparaten zet je eenvoudig en in korte tijd grote hoeveelheden verse filterkoffie.

Wij helpen je graag verder

Omdat we altijd dichtbij willen zijn, werken we samen met hoogwaardige dealers door het hele land. Via ons dealernetwerk kunnen wij indien gewenst een totaalconcept aanbieden, van ingrediënten en service, tot het kopen, huren of leasen van onze koffiemachines. Twijfel je over welk koffiezetapparaat te bestellen? Of ben je op zoek naar een koffiemachine voor kantoor, maar weet je niet zeker of je voor instant koffie, filterkoffie of juist voor verse bonen moet kiezen?

Of wil je simpelweg weten hoe wij het onderhoud aan onze machines regelen?
Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.