Kantoor en bedrijf

Scroll

Een goede koffiemachine op kantoor is ontzettend belangrijk

Iedereen moet tijdens het werk van goede koffie kunnen genieten

Voor de twee talenten van de veelbelovende start-up tot de duizenden medewerkers van de gevestigde multinational — koffie geeft ons allemaal nieuwe energie. Bij Animo vinden we dat iedereen tijdens het werk van goede koffie moet kunnen genieten: schoonmakers, receptionisten, managers, directeuren, de vroege vogels en degenen die tot in de kleine uurtjes door moeten. Daarom maken we koffiemachines voor de keuken, ontvangstruimte, vergaderzaal, pantry en kantine van elk kantoor en elke werkplek. Weet je nog niet welke koffiemachine het beste past bij jouw kantoor of bedrijf? Lees dan onze tipsheet met tips & trics.

Tipsheet

Hoe weet je welke koffiemachine het best bij jouw bedrijf past? Er spelen verschillende factoren mee. Met deze tips & tricks maak je snel en makkelijk een goed onderbouwde keuze. Zodat jij en je collega’s de lekkerste koffie kunnen drinken.

Populaire koffiemachines kantoor en bedrijf

OptiMe

Geniet van een versgemalen krachtige espresso, een heerlijke lungo of een cappuccino met verse melk. De OptiMe combineert smaak en uiterlijk in een uniek persoonlijk design.

OptiBean X

Een sterke espresso, de perfecte cappuccino, een heerlijke lungo – wat je ook drinkt, de ware smaak zit in de kleinste details. Dat is precies wat de OptiBean X biedt.

OptiBean

Ontdek de ultieme koffiebeleving met deze stijlvolle en betrouwbare machine. Geniet van krachtige espresso, perfecte cappuccino en heerlijke koffie. Een alleskunner voor de ultieme smaakervaring.

OptiFresh

Vertrouwd lekkere filterkoffie (fresh brew) en vele varianten. Heb je liever de smaak van versgemalen koffiebonen? De OptiFresh is er ook met koffiemolen, deze maalt de bonen en zet razendsnel heerlijke filterkoffie.

Wij helpen je graag verder

Omdat we altijd dichtbij willen zijn, werken we samen met hoogwaardige dealers door het hele land. Via ons dealernetwerk kunnen wij indien gewenst een totaalconcept aanbieden, van ingrediënten en service, tot het kopen, huren of leasen van onze koffiemachines. Twijfel je over welk koffiezetapparaat te bestellen? Of ben je op zoek naar een koffiemachine voor kantoor, maar weet je niet zeker of je voor instant koffie, filterkoffie of juist voor verse bonen moet kiezen?

Of wil je simpelweg weten hoe wij het onderhoud aan onze machines regelen?
Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.