Sportkantine

Scroll

Van clubhuis tot stadion – voor iedereen de perfecte koffiemachine

Een goede kop koffie, geeft je extra energie

Wie veel beweegt, verbruikt veel energie. Dat geldt voor sporters, maar ook voor de trainers aan de kant, de toeschouwers langs de zijlijn en voor hen die gewoon een dagje op pad zijn met vrienden of kinderen. Een goede kop koffie, geeft je extra energie. Daarom maken we bij Animo koffiezetapparaten en koffiemachines voor al die plekken waar veel bewogen wordt. Voor de kantine van de sportclub, voor de tribunes van de vereniging of voor het terras aan het water; Animo heeft voor alles de passende oplossing voor het schenken van koffie en thee – in kleine en grote hoeveelheden. Er is zelfs de mogelijkheid om de koffiemachine te personaliseren in je eigen huisstijl!

Populaire koffiemachines voor sportkantines

OptiMe

Geniet van een versgemalen krachtige espresso, een heerlijke lungo of een cappuccino met verse melk. De OptiMe combineert smaak en uiterlijk in een uniek persoonlijk design.

OptiBean

Ontdek de ultieme koffiebeleving met deze stijlvolle en betrouwbare machine. Geniet van krachtige espresso, perfecte cappuccino en heerlijke koffie. Een alleskunner voor de ultieme smaakervaring.

OptiVend

Ervaar de kracht van de OptiVend. In enkele seconden genieten van instant koffie, perfect van smaak en temperatuur. Op elk moment van de dag.

ComBi-line

Met de ComBi-line koffiezetapparaten zet je eenvoudig en in korte tijd grote hoeveelheden verse filterkoffie.

Koffiezetapparaten

Waterkokers

Wij helpen je graag verder

Omdat we altijd dichtbij willen zijn, werken we samen met hoogwaardige dealers door het hele land. Via ons dealernetwerk kunnen wij indien gewenst een totaalconcept aanbieden, van ingrediënten en service, tot het kopen, huren of leasen van onze koffiemachines. Twijfel je over welk koffiezetapparaat te bestellen? Of ben je op zoek naar een koffiemachine voor kantoor, maar weet je niet zeker of je voor instant koffie, filterkoffie of juist voor verse bonen moet kiezen?

Of wil je simpelweg weten hoe wij het onderhoud aan onze machines regelen?
Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.