Professionele koffiemachines voor elke locatie.

Koffiemachines

Bonen (Espresso)

OptiMe X

Met de OptiMe X zet je eenvoudig twee koppen tegelijk. Dit kan dankzij de X-press brewer. De perfecte koffie was nog nooit zo eenvoudig.

Bonen (Espresso) verse melk

OptiMe

Geniet van een versgemalen krachtige espresso, een heerlijke lungo of een cappuccino met verse melk. De OptiMe combineert smaak en uiterlijk in een uniek persoonlijk design.

Bonen (Espresso)

OptiBean X

Een sterke espresso, de perfecte cappuccino, een heerlijke lungo – wat je ook drinkt, de ware smaak zit in de kleinste details. Dat is precies wat de OptiBean X biedt.

Bonen (Espresso)

OptiBean

Ontdek de ultieme koffiebeleving met deze stijlvolle en betrouwbare machine. Geniet van krachtige espresso, perfecte cappuccino en heerlijke koffie. Een alleskunner voor de ultieme smaakervaring.

Fresh brew

OptiFresh

Vertrouwd lekkere filterkoffie (fresh brew) en vele varianten. Heb je liever de smaak van versgemalen koffiebonen? De OptiFresh is er ook met koffiemolen, deze maalt de bonen en zet razendsnel heerlijke filterkoffie.

Instant

OptiVend

Ervaar de kracht van de OptiVend. In enkele seconden genieten van instant koffie, perfect van smaak en temperatuur. Op elk moment van de dag.

Koffie voor alle branches

De koffiebehoefte kan per bedrijf en branche erg verschillen. Bij sommige bedrijven willen ze niet alleen de werknemers maar ook bezoekende klanten van een vers kopje koffie laten genieten. Voor vele branches is de kwaliteit het eerste selectiecriteria, terwijl het bij andere bedrijven belangrijk is om snel een grote hoeveelheden koffie te kunnen zetten. Daarom biedt Animo verschillende koffiemachines aan die de uiteenlopende behoeftes van alle branches kunnen verwezenlijken. Variërend van kantoren, hotels, supermarkten, kantines en ziekenhuizen tot onderwijsinstellingen, autoservicecenters en theaters… en nog veel meer.