Zorgsector

Scroll

Koffiemachines voor huisartsenpraktijk tot ziekenhuis

Iedereen in de zorg moet van goede koffie kunnen genieten

Bij Animo vinden we dat iedereen in de zorg van goede koffie moet kunnen genieten. Juist omdat je altijd voor anderen klaarstaat. Overdag en tijdens je nachtdienst: koffie geeft je nieuwe energie. Waar verzorgers, verplegers en artsen tussendoor een snelle espresso nemen, is er voor cliënten en bezoekers vaak veel capaciteit nodig. Zodat iedereen in het ziekenhuis of verzorgingstehuis tegelijkertijd voorzien kan worden van koffie en thee. Vol van smaak en op de juiste temperatuur. Hoe groot of klein je zorginstelling ook is, Animo heeft altijd een geschikte oplossing voor koffie èn thee.

Populaire koffiemachines voor in de zorg

OptiMe

Geniet van een versgemalen krachtige espresso, een heerlijke lungo of een cappuccino met verse melk. De OptiMe combineert smaak en uiterlijk in een uniek persoonlijk design.

OptiBean X

Een sterke espresso, de perfecte cappuccino, een heerlijke lungo – wat je ook drinkt, de ware smaak zit in de kleinste details. Dat is precies wat de OptiBean X biedt.

OptiBean

Ontdek de ultieme koffiebeleving met deze stijlvolle en betrouwbare machine. Geniet van krachtige espresso, perfecte cappuccino en heerlijke koffie. Een alleskunner voor de ultieme smaakervaring.

OptiVend

Ervaar de kracht van de OptiVend. In enkele seconden genieten van instant koffie, perfect van smaak en temperatuur. Op elk moment van de dag.

ComBi-line

Met de ComBi-line koffiezetapparaten zet je eenvoudig en in korte tijd grote hoeveelheden verse filterkoffie.

Wij helpen je graag verder

Omdat we altijd dichtbij willen zijn, werken we samen met hoogwaardige dealers door het hele land. Via ons dealernetwerk kunnen wij indien gewenst een totaalconcept aanbieden, van ingrediënten en service, tot het kopen, huren of leasen van onze koffiemachines. Twijfel je over welk koffiezetapparaat te bestellen? Of ben je op zoek naar een koffiemachine voor kantoor, maar weet je niet zeker of je voor instant koffie, filterkoffie of juist voor verse bonen moet kiezen?

Of wil je simpelweg weten hoe wij het onderhoud aan onze machines regelen?
Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.