Vier koffietrends

Vier koffietrends

Gezonde plantaardige koffie

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken, haver, soya of amandelmelk. Het snel bestellen van je Latte Macchiato of Cappuccino zit er niet meer in, je moet een keuze maken voor welke melk je kiest. Maar waar kies je dan voor en vooral waarom? De nieuwe plantaardige opties zijn gezonder voor mens én natuur en dat is wat vooral jongeren erg belangrijk vinden. Voor mensen met een allergie of veganisten is dit de perfecte oplossing. Bijna in elk restaurant of iedere koffietent kun je een koffie bestellen met plantaardige melk.

Onze OptiMe met melkkoeler is zeer geschikt voor het gebruiken van deze verschillende soorten plantaardige melk. Zo kun jij ook op kantoor je lekkere en gezonde koffie zetten!

Koude koffie

IJskoffie is makkelijk, verkoelend en snel gemaakt. Er zijn veel verschillende opties mogelijk, zoals een ijskoffie met een bolletje vanille-ijs wat zorgt voor een heerlijke romige smaak. Wat ook populair is zijn de koffiesiropen. Doe een klein laagje karamel, vanille of hazelnootsiroop in je koffie en het genieten kan beginnen!

Een stijlvolle kop koffie

Je koffie uit een saaie witte mok drinken is verleden tijd Wij willen mooie, gekleurde en stijlvolle mokken. Want zeg nou zelf, uit zo’n leuke mok smaakt jouw koffie toch veel beter? In steeds meer restaurants zie je de witte mokken verdwijnen en maken de stijlvolle hun entree. Deze trend is ook belangrijk voor werkgevers. Veel jongeren vinden het leuk om uit een gekleurde mok te drinken, vooral om hier foto’s van te maken en te delen op social media.

De crazy koffie

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Er ontstaan steeds meer koffietentjes die de leukste, gekste en instagrammable koffies maken! Denk aan een marshmallow latte, pumpkin spice koffie of een rainbow cappuccino. Daarom is het belangrijk om mee te gaan met deze trend en om als bedrijf te kijken naar welke koffie opties er aangeboden kunnen worden.