Een waterkoeler op de werkplek

Een waterkoeler op de werkplek

Een heerlijk, verkoelend glas water biedt een aangename verfrissing voor de mens. Met de waterkoeler OptiCool is ‘s werelds bekendste dorstlesser altijd binnen handbereik. De waterkoeler is geschikt voor glazen en / of flessen en eenvoudig aan te sluiten op de waterleiding.

Voordelen waterkoeler op de werkplek

De warme zomerdagen komen er weer aan en je wilt natuurlijk dat jouw werknemers voldoende water drinken. Een lekker fris glas water zorgt ervoor dat het brein gestimuleerd wordt, de productiviteit stijgt, vermoeidheid vermindert én het lichaam gehydrateerd blijft. Voldoende water drinken past bij een gezonde levensstijl. Veel mensen die een waterkoeler op kantoor hebben merken dat zij meer water drinken, simpelweg omdat het gemakkelijk beschikbaar is. Ongemerkt de aanbevolen hoeveelheid water per dag drinken? Dat gaat zoveel makkelijker met de OptiCool.

Milieuvriendelijk

Het plasticgebruik is nog steeds een groot probleem. Per jaar worden er miljarden plastic waterflessen gebruikt. Van dit grote aantal verdwijnt er dagelijks een groot gedeelte in de prullenbak of nog erger, het komt in het milieu terecht. Door water te drinken uit een waterkoeler die is aangesloten op een waterleiding, kunnen we samen dit grote aantal aanzienlijk verminderen. Daarnaast kun je ook nog eens genieten van gezuiverd en gekoeld water zónder het milieu te beschadigen.

Gekoeld water via koffiemachine

Naast een heerlijke kop koffie uit jouw Animo machine, is het ook mogelijk om lekker verfrissend en gekoeld water uit de koffiemachine te tappen. De waterkoeler in onze koffiemachines zijn uitgerust met een unieke Direct-Chill koelsysteem. Deze koelt het water via een aluminiumblok waardoor invloeden van buitenaf worden afgesloten. Een optioneel waterfilter zorgt voor kristal helder en zuiver water. Wil je het plaatje compleet hebben? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om de waterkoeler inclusief bijpassende onderkast te bestellen of als standalone unit. Relaxed!

Waterkoeler praatjes

Koffiemachine praatjes? We hebben vanaf nu waterkoelerpraatjes! Werknemers zullen vanaf nu weer vaker op kantoor zijn en af en toe heen en weer lopen voor een verfrissend glas water. Wanneer het tijd is om even de benen te strekken, kan er bij de waterkoeler worden gekletst over sportuitslagen, de laatste nieuwtjes, die nieuwe serie op Netflix (en het weer natuurlijk). Smalltalk zorgt ervoor dat de hersenen gestimuleerd worden om te focussen. Na het praatje gaat de werknemer weer scherper, frisser en koeler aan het werk. Een win-win situatie.