Animo lanceert nieuwe website

Animo heeft haar website volledig vernieuwd. Met een fris ontwerp, verbeterde functionaliteiten en een logische opbouw willen we onze bezoekers een aangename ervaring bieden terwijl ze alles ontdekken over Animo en onze hoogwaardige machines.

Onze nieuwe website beschikt over een geoptimaliseerde navigatiestructuur, waardoor bezoekers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken. Of het nu gaat om informatie over onze topklasse koffiemachines of het doorbladeren en downloaden van onze brochures via de interactieve flipbook-functie, alles is binnen handbereik.

Naast de Animo website is het MyAnimo dealerportaal ook volledig vernieuwd. Dit platform is niet alleen esthetisch verbeterd, maar ook aanzienlijk sneller geworden. Hier kunnen onze dealers profiteren van verbeterde functionaliteiten en een meer intuïtieve gebruikerservaring. We streven ernaar om onze samenwerking met dealers nog verder te verbeteren en hun werk makkelijker te maken door het bieden van technische en commerciële informatie over de Animo machines. Ook is de nieuwste software te vinden op MyAnimo.

Het team van Animo kijkt uit naar je bezoek aan onze vernieuwde website en hoopt dat je net zo enthousiast bent over de veranderingen als wij. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via [email protected].