Animo scoort een 8,5 in klanttevredenheid

Animo heeft wederom een mooi resultaat behaald met haar klanttevredenheidsonderzoek. Animo ontvangt dit jaar een 8,5 van haar klanten.

Animo heeft de klanttevredenheid geëvalueerd en de uitkomst van het onderzoek is erg positief. Over het algemeen heeft zij een 8,5 gescoord, 0,3 hoger dan in een soortgelijk onderzoek in 2021. Deze beoordeling is gebaseerd op uiteenlopende criteria, zoals service, bereikbaarheid, marketing, ondersteuning, kwaliteit en betrouwbaarheid.

UITSTEKENDE TECHNISCHE SUPPORT
Het klanttevredenheidsonderzoek werd dit voorjaar onder ruim 300 klanten/dealers wereldwijd uitgevoerd. Onze klanten waarderen met name de kwaliteit van de producten, onze servicegerichtheid en de technische ondersteuning.

NPS SCORE VAN 93%
NPS staat voor Net Promoter Score. Het is een klanttevredenheidscriterium dat meet hoe groot de kans is dat klanten Animo zouden aanraden aan een kennis, collega of vriend. De score van 93% geeft aan dat onze klanten zo tevreden zijn dat zij ons zouden aanraden aan andere contacten.

DEDICATED
“We zijn supertrots op dit resultaat!”, zegt marketing manager Erik Stokker. “Het benadrukt dat klanten onze inspanningen erkennen om onze producten en diensten te verbeteren, om op die manier de toegevoegde waarde voor hun business te vergroten. Elke dag opnieuw doen onze medewerkers hun uiterste best om onze klanten met toewijding te ondersteunen. Het is goed om hiervoor te worden gewaardeerd met een prachtige NPS van 93%.”

NOG BETER AANSLUITEN OP DE KLANTBEHOEFTES
Bij Animo helpen we onze dealers om bij hún klanten vertrouwen te creëren in de producten en diensten. Wij gebruiken de resultaten van het onderzoek dan ook voor verdere ontwikkelingen binnen ons bedrijf en om nóg beter te kunnen aansluiten op de behoeftes van onze dealers.